Gex

gexx

GEX

MAZIVO ZA OTVORENE ZUPČANIKE (u aerosolnom obliku).

GEX je mazivo za otvorene zupčanike koje radi u gotovo svim uvjetima te je otporan na vlagu i visoke temperature pare.
Sprečava suhi start i prekomjerno trošenje, učinkovit u vrućim i vlažnim uvjetima ili pod vodom, ne razlijeva se i ne otječe s mjesta primjene, osigurava podmazivanje postojanošću nanesenog sloja. Sadrži Moly MX9 – osigurava čvrstu i slojevitu zaštitu. 
GEX je baziran na formuli koja sadrži iznimno ljepljive sastojke te se zadržava dulje od ostalih sredstava za podmazivanje otvorenih zupčanika. GEX je efikasan i djelotvoran u vrućim/parnim uvjetima te na opremi koja radi pod vodom. GEX je efikasan i djelotvoran u vrućim/parnim uvjetima te pod vodom. GEX osigurava superiorno čvrstu slojnu zaštitu koja izdržava i u najtežim uvjetima rada. 

Neka od područja primjene:Građevinski strojevi, uređaji za ventilaciju, strojevi za flaširanje, pogoni za izradu cementa i kamena, oprema za bušenje, uređaji za transportiranje zemlje, pogoni za proizvodnju željeza i čelika, uređaji za odlaganje vodnog i drugih vrsta otpada, proizvodna i procesna oprema, oprema za obradu metala, teretna i putnička dizala,tiskarski uređaji, pilane i uređaji za obradu drva, tekstilna postrojenja

Read 752 times
More in this category: Kold Bond »

    

Biefe logo               kontrolkem-d-o-o-logo-48541                

finprofi logo manj